Documento sin título

globetour

Cine Suntem >> Jurnal << Alex Jurnal Poze Proiect Raspunsuri Videos Chestionar Itinerariu Sponsori Lincuri Contact

 

Proiect

Pe toata durata celor 5 ani pe care ii rezervam calatoriei noastre,vom intervieva diferite persone cu scopul de a primii raspunsuri interesante cu privire la situatia Pamantului.Intentionam sa colectionam toate aceste opinii primate atat prin mail sau prin formularul de contact cat si filmate

Poti fi parte a proiectului nostru prin completarea chestionar sau prin consultarea raspunsurilor oferite de oameni din intreaga lume.
Interviul este bazat pe 3 nivele de intrebari. Primul nivel de intrebari este orientat catre probleme globale si viziunea asupra unei posibile solutii globale sau personale. Urmatorul nivel este legat de problemele regionale. Ultimul nivel este bazat pe intrebarile cu aspect personal si este orientat spre definirea fericirii.

Am dori sa avem la sfarsitul acestui proiect in jur de 1000 de interviuri filmate si cam 5000 primite prin mail.La sfarsitul proiectului speram sa fie publicate una sau mai multe carti si de asemenea un documentar va fi facut public.Acest material va fi disponibil publicului larg care doreste studierea  si analizarea lui

 

Documento sin título

 

Cómo vivir feliz sin libre albedríoDescargaros gratuitamente mi nuevo libro "Cómo vivir feliz sin libre albedrío" desde mi página web librealbedrio.info o visualizad este entretenido video de introducción: youtu.be/qZHnjjiivs0.