Documento sin título

globetour

Qui som >> Diari << Diari d'Alex Fotos Projecte Respostes Videos Qüestionari itinerari sponsors Altres viatgers Col·labora Contacte

Prenent el pols al món


Nom: carles camps
Lloc: Sabadell (Catalunya)
Anys: 38
Ocupació: Empresari

Quin creus que és el principal (o principals) problema que afecten al món?
Els problemes sont molts, per-ho el principal jo crec que es la intolerancia i la pre-potencia de algunes nacions sobre altres,som victimes de els grans interesos que mouen el nostre mon tant i tant globalitzat, per mi el pricipal problema i generador de grnas conflictes es el control mundial per les fonts energetiques com ara el petroli. Un altre problema important que se esta generant es la gran globalitazacio que patim i aixo es generador de petits problemes que al cap d´un temps es tornen grans, la arrivada d´emigrants sense cap tipus de control i que si marxen dels seus països aixo vol dir que algon no va prou bé i també fa que els països a on es reben no puguin donar resposta a tot-hom per igual, les diferencies entre països desemvolupats i els que no o son tant es massa gran, tenim un mon amb massa rics i molts mes pobres i la balança esta totalment desequilibrada.

Com es podria solucionar?
Jo penso que com els problemes del món sont massa grans i complexes la sol.lució també o es.
De entrada ens tindriem que plantejar un grna cambi pel que fa al tema de les fonts energetiques i apostar molt fort per energies netes i renovables i que puguem fugir del monopoli del petroli, per exemple quasi bé tots els territoris del món compten amb recursos naturals per generar energia com ara la eolica i en camvi son molt pocs els que tenen pous de petroli i aixo genera un trafic d´interesos molt gran, el països rics tindriem de ensenyar a ser mes rics als mes pobres i buscar sol.lucions politiques i aquestes si que es tindrien de globalitzar falta un petit manual de bones practiques per viure per-ho a nivell mundial.

Què pots fer tu per a col·laborar en la seva solució?
El que calgui si la finalitat es positiva i si no es un topic o una lluita contra grans interesos que llavors fá que el nostre esforç es veixi reduit a no res.

Quin creus que és el principal (o principals) problema que afecten a la teva regió o entorn
Massa soroll politic i poca concentració amb altres problemes com ara la inmigració, la economia o els recursos. Estem massa atents al mon politic i el unic que genera sont diferencies que sempre han estat i que es tenen que assumir.

Com es podria solucionar?
Dien prou a la classe politica i que el que volem son grans gestors com ara uns grans directius de empreses, amb resultats sobre la taula.

Què pots fer tu per a col·laborar en la seva solució?
el mateix que he dit abans, el que calgui si la finalitat i el exit estan garantits, si no no val la pena deixar tant esforç.

Et consideres feliç? Perquè?
Pues la veritat diria que no...i hem penso que es per que no estic conforme amb la socitat que vivim que te uns patrons marcats tant besties que et fan estar en una agoixa constant.

De quina manera series més feliç?
Vivin mes natural, jo penso que el ser humá no ha estat creat per lo que realment estem fent ara, jo penso que la capacitat del nostre esser es tant gran per-ho que esta mal aprofitada i nomes girem entorn al nostre propi ego i a ser millors i mes competitius i pensem poc amb els altres, penso que la vida es per viure-la i no per patir.la i ara en el nostre món hi ha molt patiment.

Quin creus que pot ser el secret de la felicitat?
Esta bé amb un mateix i saber que ets una petita peça d´un engranatge que sense tu no funciona, anar a dormir i pensar que estas fent el correcte per tu i pels que t´envolten i deixar-nos de guerres-disputes-diferencies-i un llarg etc...El homé no ha estat creat per fer la guerra... ha estat creat per evitar.la

Comentari:
El món te que esser millor del que es ara..les fites conquerides fins ara i que han ajudat a millorar la nostra qualitat de vida han estat molt bé..per-ho falta algo mes....falta vida i sobra mort...el Jan ha press una desició sabia i amb fa molta enveixa no poder fer el mateix, ell ara començara ha coneixer el món i jo quasi no tinc ni temps de parlar de com va o que esta passant, estic massa tancat amb la meva vida cotidiana i els meus problemes i no comparteixo res de res amb el mon...simplement soc un mes que esta en aquest planeta i prou.
Aprofitau Jan i al menys expliquens com va tot....Salut

Documento sin título

 

Cómo vivir feliz sin libre albedríoDescargaros gratuitamente mi nuevo libro "Cómo vivir feliz sin libre albedrío" desde mi página web librealbedrio.info o visualizad este entretenido video de introducción: youtu.be/qZHnjjiivs0.