Documento sin título

globetour

Qui som >> Diari << Diari d'Alex Fotos Projecte Respostes Videos Qüestionari itinerari sponsors Altres viatgers Col·labora Contacte

Prenent el pols al món


Nom: Josep M. Olivés Arbós
Lloc: Sant Vicenç de Torelló - Catalunya
Anys: 34
Ocupació: Comptable

Quin creus que és el principal (o principals) problema que afecten al món?
Desigualtats socials entre els països rics i pobres. En els països rics els principals problemes són: la immigració mal resolta, el treball sobretot en les franges d'edat més jove i entre les dones. La intolerància, la falta de proximitat dels polítics amb la immensa majoria de la població. El problema de que cada vegada hi haurà gent amb més edat i molts cops les famílies no tenen prous recursos per poder fer front a aquesta etapa final sigui el més digna possible.

Com es podria solucionar?
Que l'estat vetllés perquè no hi hagués diner negre, que no hi hagi immigrants treballant en condicions infrahumanes, repartint de manera molt acurada els recurosos que ingressa l'estat, i que l'estat tal i com passa amb els països nòrdics sigui una prolongació de la teva família.

Què pots fer tu per a col·laborar en la seva solució?
Mirar que les persones que estiguin al teu voltant siguin feliços i en un àmbit més general pagar els impostos per tal de que la maquinària estatal pugui continuar ofeint un bon servei al ciutadà.
En un futur tampoc estaria malament que les persones que cometin algún tipus de'infracció puguin ser reconduides mitjançant un treball social adressat a la comunitat.

Quin creus que és el principal (o principals) problema que afecten a la teva regió o entorn
Els mateixos que explicat anteriorment.

Com es podria solucionar?
Els mateixos que explicat anteriorment.

Què pots fer tu per a col·laborar en la seva solució?
Els mateixos que explicat anteriorment.

Et consideres feliç? Perquè?
La major part del temps si, el què passa que per saber valorar la felicitat suposo que has de tenir moments d'infelicitat i dificultats, ja que sinó la paraula felicitat no té cap mena de sentit.

De quina manera series més feliç?
Tal com estic ara ja sóc feliç, les coses més senzilles són les que fan la felicitat.

Quin creus que pot ser el secret de la felicitat?
Viure el dia a dia i valorar les coses senzilles, també és molt important valorar la salut, feina, família, amics, oci, activitats extralaborals,...

Comentari:
Cal ser optimista i pensar que la nostra societat cada vegada evolucionarà cap a uns nivells majors de benestar, on les religions cada cop tindren menys pes específic i els valors humans cada vegada seran més importants.
En els països de religió musulmana suposo que aquesta paulatinament anirà desapareixent la seva gran influència, però aixó només es produirà quan els seus ciutadans tinguin un nivell mínim de benestar, ja que la religió unicament es combat amb benestar i prosperitat.

Documento sin título

 

Cómo vivir feliz sin libre albedríoDescargaros gratuitamente mi nuevo libro "Cómo vivir feliz sin libre albedrío" desde mi página web librealbedrio.info o visualizad este entretenido video de introducción: youtu.be/qZHnjjiivs0.