Documento sin título

globetour

Qui som >> Diari << Diari d'Alex Fotos Projecte Respostes Videos Qüestionari itinerari sponsors Altres viatgers Col·labora Contacte

Prenent el pols al món


Nom: Jaume
Lloc: Sant Pere de Torelló (catalunya)
Anys: 20
Ocupació: treballador

Quin creus que és el principal (o principals) problema que afecten al món?
En el món hi ha molts problemes,mentre hi ha gent que te grans riquesses i molt de poder, n'hi ha d'altres que en prou feines potser menjaran aquell dia, o que potser moriran perque pateixen una malaltia. La fam, les epidèmies, les guerres, etc, son alguns dels problems que patim actualment. Hi ha molta desigualtat.

Com es podria solucionar?
Hauriem de ser mes justos amb tothom. El mon hauria de ser mes just amb tota la gent que i vivim, no ser tan egoistes i col·laborar tots per fer un mon millor i mes just.

Què pots fer tu per a col·laborar en la seva solució?
Sincerament no ho se, hi ha moltes coses per fer i no sabria per on començar.La societat en el què vivim estem pendents de altres coses i no ens adonem del que realment inporta,

Quin creus que és el principal (o principals) problema que afecten a la teva regió o entorn
A catalunya tenim els nostres problemes, ara hi ha molta cosa amb aixo de l'estatut ja veurem com acaba tot aixo.Quan sacabara aixo hi haurà un altre cosa i aixi anar fent...

Com es podria solucionar?
Suposu que el dialeg hi fa molt en l'ho de l'estatut... no u se..

Què pots fer tu per a col·laborar en la seva solució?
Poca cosa... però entre tots suposu que es pot fer alguna cosa per esta mes be i que agradi a tothom.

Et consideres feliç? Perquè?
La felicitat depen de l'estat d'ànim de cada persona, si et sents be amb tu mateix seràs mes feliç o no. Ara amb aquest moment estic be, les coses em van be i no em queixo de res, per tan podria dir que sóc feliç per aquest motiu.

De quina manera series més feliç?
Diuen que els diners fan la felicitat..., Els diners nomes tajuden economicament, i sempre van be, pero amb diners no es pot comprar tot!! A qui no li agradaria que li toquès la loteria? jeje.
no em queixo de com estik ara perquè soc jove i de moment visc la vida.

Quin creus que pot ser el secret de la felicitat?
L'estat d'ànim de la persona. Si riem, si plorem, si tenim problemes, etc etc. Tot el què ens afecta emocionalment i sentimentalment a part de altres factors ens fa ser mes feliços o al revés.

Comentari:
Molta sort en el teu viatge que et vagui molt be tot! ;)

Documento sin título

 

Cómo vivir feliz sin libre albedríoDescargaros gratuitamente mi nuevo libro "Cómo vivir feliz sin libre albedrío" desde mi página web librealbedrio.info o visualizad este entretenido video de introducción: youtu.be/qZHnjjiivs0.