Documento sin título

globetour

Qui som >> Diari << Diari d'Alex Fotos Projecte Respostes Videos Qüestionari itinerari sponsors Altres viatgers Col·labora Contacte

Prenent el pols al món


Nom: Miquel Gascon
Lloc: Barcelona - Espanya
Anys: 56
Ocupació: Informatic

Quin creus que és el principal (o principals) problema que afecten al món?
La pobresa, a la major part del mon...i com a consecuencia d'aixo la fam, les enfermetats. Existeix una desigualtat brutal entre els paisos desarrollats i els que no ho son.

Com es podria solucionar?
Apropar la 'Cultura' a tothom.... i sobretot intentant entendre a la resta de les cultures que no son la propia. Amb el coneixement de les maximes cultures posibles, fa que el home sigui mes obert...mes lliure i si te recursos, mes proper a colaborar amb ajuts propis.

Què pots fer tu per a col·laborar en la seva solució?
Estic dins de l'associacio d'amics de la Unesco a Barcelona. Aqui es celebran a diari cicles per coniexer les cultures del mon.

Quin creus que és el principal (o principals) problema que afecten a la teva regió o entorn
La falta de feina a la que no estem acostumats. La crisi actual canviara el mon i entrarem penso en una epoca en que Occident entrara en crisi i es donara compta de que el mon 'real' no el coneixia. Cada vegada ania mes pobresa i mes gent amb falta total de recursos.

Com es podria solucionar?
Ara mateix no ho se, sincerament.

Què pots fer tu per a col·laborar en la seva solució?
Ajudar amb les meves hores lliures a apropar la meva cultura a la gent que es veu obligada a emigrar del seu pais i be cap on jo visc. Crec que necesiten ajut en tots els aspectes i no unicament economic.

Et consideres feliç? Perquè?
No hi ha ningu crec jo que es considere totalment feliç...sempre existeisx algun problema economic , de salut o d'amor. No obstant crec que soc un privilegiat en tots els aspectes.

De quina manera series més feliç?
Viatjant mes...... coneixent i estimant a gent d'altres cultures. Ajudant-los en el que pugui.

Quin creus que pot ser el secret de la felicitat?
Primer la Salut i despres la llibertat, sobretot en fer el que mes t'agrada.

Comentari:
La vostra experiencia m'agrada moltisim i os agraeixo de tot cor que a mes a mes de viure aquesta experiencia..... posarla per escrit i fent que altre gent com jo comparteixi una petita part . Gracies

Documento sin título

 

Cómo vivir feliz sin libre albedríoDescargaros gratuitamente mi nuevo libro "Cómo vivir feliz sin libre albedrío" desde mi página web librealbedrio.info o visualizad este entretenido video de introducción: youtu.be/qZHnjjiivs0.