Documento sin título

globetour

Qui som >> Diari << Diari d'Alex Fotos Projecte Respostes Videos Qüestionari itinerari sponsors Altres viatgers Col·labora Contacte

Prenent el pols al món


Nom: Marta
Lloc: Manlleu (Catalunya)
Anys: 18
Ocupació: Estudiant

Quin creus que és el principal (o principals) problema que afecten al món?
El capitalisme que hi ha en aquest moments en el món, ja que fa que una minoria tinguem tots els recursos i ens poguem permetre grans plaers mentre l'altre mig món hi ha fam, malalties,... que fan que moltíssima gent mori ja que no tenen recursos.

Com es podria solucionar?
Deixant que ells també s'expandissin amb la pròpia riquesa del país i ensenyant-los alguns dels avenços que s'han pogut desenvolupar en diversos àmbits, com també proporcionar-los recursos (em refereixo a medicaments, mecanismes per cultivar,...). En definitiva, deixar que també es desenvolupessin i evitant que grans empreses els explotin. Abans d'això però, també cal conscienciar a la població per tal que es freni el capitalisme.

Què pots fer tu per a col·laborar en la seva solució?
Col·laborar amb ONGs que atenguin aquests projectes i, més endavant, qui sap, col·laborant directament.

Quin creus que és el principal (o principals) problema que afecten a la teva regió o entorn
Intentar tenir cada cop més riquesa, sense importar els mitjans pel qual s'aconsegueixi. A més, també clar tenir en compte la immigració.

Com es podria solucionar?
Tant el primer com el segon problema van molt lligats entre sí, ja que els immigrants vénen perquè veuen que en països desenvolupats poden trobar molta riquesa, i els països desenvolupats no fan res més que explotar aquest sector de la població. Difícilment es trobarà una solució, però una proposta seria que s'unissin totes les parts que han anat causant tants i tants problemes i que estiguessin predisposats a ajudar en qualsevol cosa per tal que ells siguessin autosuficients i nosaltres també sense necessitat d'explotar altres persones que busquen una vida millor.

Què pots fer tu per a col·laborar en la seva solució?
Ajudar a la gent a veure que tots som part implicada en aquests problemes, i conscienciar-los que hem de fer un món on les coses es puguin parlar sense necessitat de començar guerres inútils que l'únic que fan es matar a persones innocents i portar encara més pobresa en aquell país.

Et consideres feliç? Perquè?
Sí. Tinc la gran sort de viure en la part del món que té totes les comoditats, que menja quan vol i no quan pot, que té una família que el recolza en moments difícils i quan he de prendre decisions, un xicot que m'estima, persones que els hi importo,...però, què vull més?

De quina manera series més feliç?
Fent el que feu vosaltres! Viatjant, coneixent món, col·laborant amb projectes solidaris. A part de gaudir, tot això també et forma com a persona i et fa conscienciar del que realment passa a l'altre meitat del món.

Quin creus que pot ser el secret de la felicitat?
El secret de la felicitat és diferent per a cadascú. Hi ha moltes coses que podrien ser secret de la meva felicitat, però jo crec que les més importants són l'optimisme i les ganes de lluitar per la mateixa felicitat.

Comentari:
Només desitjar-vos que continueu amb aquesta campanya, i que algun dia pogueu conscienciar i fer canviar a la gent. Tots sabem que això és molt díficil, per no dir impossible, però mai s'ha de perdre l'esperança i sempre s'ha de seguir lluitant pel que es vol aconseguir. Així és com les coses triomfen de veritat. Lluitem pel que volem amb totes les nostres forces i ho aconseguirem tots junts!!

Documento sin título

 

Cómo vivir feliz sin libre albedríoDescargaros gratuitamente mi nuevo libro "Cómo vivir feliz sin libre albedrío" desde mi página web librealbedrio.info o visualizad este entretenido video de introducción: youtu.be/qZHnjjiivs0.