Documento sin título

globetour

Qui som >> Diari << Diari d'Alex Fotos Projecte Respostes Videos Qüestionari itinerari sponsors Altres viatgers Col·labora Contacte

 

Diari

Aquest és el diari d'en Jan. Si voleu rebre aquest diari setmanalment per correu electrònic, escriviu el vostre mail al formulari de contacte.

Dia:   
        
País:   

‹ Anterior (19/10/2009)  MES   Següent (2009-12-18)›                     ‹ Anterior (2009-10-08 - Turkey)  PAÍS   Següent (2009-11-26 - Italy)›RomaniaBrasov (veure sobre mapa)

18/11/2009:
Turkey,+salt+lake+close+to+Cappadocia Romania,+Brasov,+Alex+and+brother+and+sister Romania,+Brasov Romania,+Brasov Romania,+Brasov Romania,+Brasov
Romania,+Brasov Romania,+Brasov Romania,+Brasov Romania,+Siviu Romania,+Siviu,+Alex  


A Brasov, a casa dels avis de l’Alexandra, hem seguit hibernant durant tres setmanes més, sobretot pel fred intimidant del carrer. De totes maneres, a diferència dels ossos que també hibernen, nosaltres no hem parat de menjar els deliciosos plats tradicionals romanesos i pastels que cuinava l’àvia, i al final hem engreixat uns 5 quilos cada un. I a diferència dels ossos, també hem sortit en algunes ocasions a passejar per Brasov i les muntanyes dels voltants acompanyats pels dos germans petits de l’Alexandra. Apart d’això, i de les ocasionals sortides al dentista (a Romania és molt més econòmic que a Espanya) i del canvi de l’aigua del radiador del motor (no hi havia posat anticongelant des de que havia recarregat l’aigua a Àfrica), hem passat forces dies tancats a casa, reescrivint diari d’Europa que una editorial em vol publicar, trucant a editorials per a publicar la meva novel•la escrita a l’Índia, pensant les preocupacions financeres que hauré de començar a tenir un cop arribat a casa i seguint les properes eleccions presidencials a Romania, les quals són molt disputades, amb les botigues penjant cartells dels favorits i amb afiliats passant per les cases i regalant publicitat i llumins (segons l’àvia de l’Alexandra per a auto-cremar-te si no guanya el teu favorit). I finalment, malgrat la tristesa de l’Alexandra, al cap de tres setmanes en família hem marxat, tot i que abans s’ha pogut complir el desig de l’Alexandra de celebrar l’aniversari de la seva àvia, curiosament l’únic dia de tot el calendari romanès, qual els familiars i amics es dones dos petons a la galta.

Italy

Morciano (veure sobre mapa)

26/11/2009:
Austria,+Michael,+Stefanie+and+daugters Austria,+Bad+Ischl Italy,+view+from+San+Marino Italy,+San+Marino


De Romania ens vàrem dirigir cap a Itàlia, on viu la mare de l’Alexandra i l’altre seu germà. De totes maneres, abans vàrem parar a Bad Ischl, a Àustria, on viuen en Michael i la Stefanie, els nostres companys de viatge per Etiòpia, Sudan i Egipte. Va ser interessant observat com han deixat enrere la vida de viatgers, amb una nova filla i amb nous hobbis, amb en Michael gastant-se una fortuna amb bicicletes de descens. També vàrem visitar de camí, en Christian, un amic de Ravena que havia conegut abans d’iniciar el viatge, l’havia visitat al principi del viatge i ara al final. Naturalment ell ens va notar canviats, en canvi, ell seguia com sempre, un apassionat dels jocs, perquè segons ell, a diferència de la majoria dels adults, no ha perdut mai les ganes de jugar. I finalment, ens vàrem rebre la mare de l’Alexandra i el seu germà i xicota, els quals ens van tractar super bé, amb deliciosos menjars, bona conversa per a l’Alexandra i una interessant al proper estat de San Marino, la república més petita del món i la més antiga, existint des de l’any 301 i sobrevivint al llarg dels segles gràcies al seu aïllament a les muntanyes Apennine, a 749 metres sobre el nivell del mar. Mai he tingut interès de fer rècords de països visitats, però després de quatre anys viatjant, aquest era un de nou que s’afegia als casi 80 estats visitats fins ara.

Spain

Orís (veure sobre mapa)

28/11/2009:
I al cap de dos dies més a la carretera varem arribar a casa els meus pares, on tot seguia igual, com si haguéssim fet un llarg viatge pel temps i l’espai en tan sols unes dècimes de segons. En qualsevol cas, nosaltres dos ens sentíem canviats: l’Alexandra molt més madura i jo amb molt més coneixement per a analitzar amb una altre perspectiva els problemes que afecten al món.‹ Anterior (19/10/2009)  MES   Següent (2009-12-18)›                     ‹ Anterior (2009-10-08 - Turkey)  PAÍS   Següent (2009-11-26 - Italy)›
Documento sin título

 

Cómo vivir feliz sin libre albedríoDescargaros gratuitamente mi nuevo libro "Cómo vivir feliz sin libre albedrío" desde mi página web librealbedrio.info o visualizad este entretenido video de introducción: youtu.be/qZHnjjiivs0.