Àfrica
Una aventura de 50000 quilòmetres
prenent el pols al món

Jan Bover

Descarregueu en format pdf els primers dos capítols (2,5Mb) d'aquest llibre il·lustrat amb 21 mapes i unes 300 fotografies a color


En Jan Bover, nascut al 1972, és un enginyer de telecomunicacions i empresari que al 2006 es decidí de canviar el rumb de la seva vida i iniciar el somni de viatjar per tot el món. Després de recórrer bona part d'Europa i de conèixer a l'Alexandra, al 2007 continuaren el perible junts, creuant el difícil continent africà, explorant l'Orient Mitjà al 2008 i bona part d'Àsia al 2009. Seguint el viatge, entre el 2010 i 2012 en Jan i l'Alexandra estaran recorrent tot el continent americà de nord a sud. Amb la intenció de seguir escrivint quan acabi el viatge, aquest és el seu segon llibre publicat, continuació del llibre "Europa, relat del primer any d'un llarg viatge prenent el pols al món".

El relat i fotografies d'aquest llibre (384 pàgines, 21,6cm x 15,3cm), descriuen una vibrant aventura de 50000 quilòmetres a través del continent africà, de nord a sud i de sud a nord, al llarg d'un any. El relat presenta a una parella d'aventurers més experimentats, però no del tot preparats per a afrontar un viatge de tals dimensions, veient-se obligats a arriscar-ho tot per tal de seguir endavant. Narrat amb sinceritat, la història ens fa partícips dels pensaments i emocions d'un viatger curiós; les anècdotes divertides o irritants que il·lustren la diversitat africana; els conflictes de parella causats per les diferents maneres de viatjar; les visites a algunes ONG's que treballen per a millorar el futur del continent; les converses amb africans sobre les causes del subdesenvolupament, i les seves interessants opinions i il·lusions que queden reflectides a les entrevistes pel projecte: "Prenent el pols al món".

El proleg del llibre és de l'Alexandra Ionescu, qui escriu: "Us recomano de viatjar per les terres africanes, encara que sigui llegint aquest llibre, perquè no us deixarà indiferents i molt aviat hi voldreu tornar, igual que jo."

Podeu comprar el llibre on-line (se us enviará per correu a casa) o a les principals llibreries catalanes per 24euros. O bé podeu comprar-lo en format e-book per 12euros.

(Llibreters interessats a vendre el llibre contacteu directament amb Jan Bover).

Alguns articles i entrevistes a Jan Bover: